lauantaina, huhtikuuta 28, 2007

Ihanat naiset rannalla

Babacar ilmoitti eilen, että koska olemme kaikki niin väsyneitä kovasta työnteosta, pidetään maanantaina yhteinen vapaapäivä uimisen ja auringonoton merkeissä. Minä ja Hanna tosin otimme jo hieman ennakkoa tänään iltapäivällä ja singahdimme N'gorin hietikoille, jossa Hanna paloi ja minä rusketuin.

Loikoilu oli kuitenkin molemmille mieluisaa, koska olimme koko aamupäivän siivonneet roskia kaduilta yhteisissä siivoustalkoissa. Lapset auttoivat innoissaan sankoin joukoin, vaikka välillä kilpailu kottikärryjentyöntövuoroista ja haravoista äityi tappeluksi asti. Kahdelta korttelinmatkalta jätettä kertyi yli 4 isoa säkillistä ja projekti sai välitöntä kiitosta.

Toissailtana keskuksessa vietetty naisten ilta sen sijaan ei sujunut aivan suunnitelmien mukaan, koska kirjasten askarteluun tarvittavat välineet olivat lukkojen takana kirjastossa, ja kaikki kirjaston avainten potentiaaliset haltijat poissa keskuksesta. Korvikkeeksi tarjosimme teetä, keksejä ja sympatiaa, ja suunnittelimme pienen kaupan perustamista naisten valmistamien tavaroiden myymiseen.




Ennen naisten saapumista keskus täyttyi iloisista tyttölapsista, jotka ottivat meidät päättäväisesti mukaan piiri- ja taputusleikkeihinsä. Siinä taas tubabia vietiin kuin pässiä narusta, ja kelpo tovin kestäneen pyörityksen jälkeen totesimmekin vain jotta huh, huh huh huh.



2 kommenttia:

Q, Doloriina, Kaarina kirjoitti...

Hyvää vappua kaikille! Toivottavasti olette löytäneet jotain simaa ja tippaleipiä korvaavia tuotteita *virn*!

Maria kirjoitti...

Heh, siman valmistaminen kaatui fariinisokerin puutteeseen ja tippaleipien sijaan olemme syöneet arkisesti ihan vain patonkia. Lämmintä vappua teillekin!